In de media

In de media

Op deze pagina vind je links naar andere media die aandacht besteden aan 'Noortje'

Op Youtube kun je het filmpje vinden dat gemaakt is ter gelegenheid van de lancering van Noortje, over boomstammen en stambomen

Op de facebook pagina van Zij aan Zij stond een oproep waarin mensen werden gevraagd om een recensie te schrijven over het eerste boekje. De boekrecensie kun je lezen op de website van Zij aan Zij

In nummer 13 (2013) van Jij en je kinderen staan drie interviews met moeders die zwanger zijn geworden van een donor. Eén van de geïnterviewden is de schrijfster van het boek Noortje. Klik op de afbeelding om het interview te lezen.

Noortje staat in de 'boekenkast' op de site Alleen met kinderwens van Barbara Lammerts van Bueren, zij heeft een eigen praktijk voor loopbaanbegeleiding, gericht op alleenstaande vrouwen met kind of kinderwens. In januari 2013 is haar boek 'Geen partner, wel een kinderwens' verschenen.

Op de website van books for donor off spring vind je heel veel kinderboeken over spermadonatie, eiceldonatie ifv etc. Titels uit binnen en buitenland, ook Noortje wordt op deze site genoemd.

Klik op de afbeelding hiernaast om naar de website te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2018